Namen poročanja o tobačnih izdelkih, elektronskih cigaretah in posodicah za ponovno polnjenje je zagotavljanje visoke ravni zaščite na področju varovanja zdravja, varstva okolja in varstva potrošnikov.

V skladu z določbami Zakona o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov (Uradni list RS, št. 9/17 in 29/17)) morajo vsi proizvajalci in uvozniki tobačnih in povezanih izdelkih predložiti določene informacije, vključno s sestavinami, emisijami in podatki o prodaji.

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH) je imenovan kot pristojni organ Ministrstva za zdravje RS za prejemanje, shranjevanje, obravnavo, analiziranje in objavljanje podatkov ter meritve emisij iz tobačnih izdelkov.

Vse informacije o tobačnih in povezanih izdelkih predložite preko skupnega portala European Common Entry Gate (EU-CEG), ki ga omogoča Evropska Komisija. Navodila za prijavo in pridobitev identifikacijske številke predlagatelja (ID), so na voljo pri Evropski

...

Področje pitnih in kopalnih vod

Oddelek za okolje in zdravje Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
...
Oddelek za DDD - Enota Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
...
Oddelek za okolje in zdravje Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
...
Oddelek za okolje in zdravje Maribor    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
...